Sådan opretter du et D-Link Wireless Modem

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Slut et RJ11 DSL-kabel til telefonstikket på væggen i dit hjem og tilslut den anden ende af kablet til en internet / telefon splitter, som du har fået af din DSL-udbyder. < /p>

2.

Plug et andet RJ11 DSL-kabel ind i den anden side af internet / telefon splitteren og tilslut den anden ende af RJ11 DSL-kablet til DSL-porten på bagsiden af ​​din D-Link modem.

Slut strømforsyningen til strømforsyningen på bagsiden af ​​D-Link-modemet til højre for tænd / sluk-knappen.

p>

4.

Slut et Cat5 Ethernet-kabel til Ethernet-porten på bagsiden af ​​din computer. Ethernet-porten ligner kun DSL-porten, den er dobbelt så stor som den.

5.

Tilslut den anden ende af Cat5-kablet til LAN-porten mærket '1.' Dette kaldes en 'hard-wired' forbindelse, fordi computeren er fastgjort til modemet med et kabel. Udfør dette trin med alle de computere, som du vil have en internetforbindelse på. Fremskridt til den næste højere LAN-port for hver efterfølgende computer.

6.

Tænd D-Link-modemet med strømafbryderen på bagsiden. Modemet er designet til automatisk at registrere de korrekte internetindstillinger.

Mange mennesker ser på D-Link for deres trådløse netværksbehov, men D-Link gør også modemer til kunder, der bruger en DSL (digital abonnentlinje) forbindelse for at få adgang til internettet. Da D-Link udvikler sine modemer til også at omfatte wi-fi-routere, kan det være lettere at købe et D-Link modem, hvilket reducerer mængden af ​​udstyr, du har brug for til at oprette dit netværk, og fuldføre de nødvendige forbindelser.