Sådan ændrer du et netværksnavn i Linksys

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Tilslut Linksys-routeren til en computer ved at tilslutte et Ethernet-kabel til en af ​​LAN-portene på bagsiden af ​​routeren. Tilslut den anden ende af kablet til Ethernet-porten på din computer. En kablet forbindelse gør det muligt for computeren at få adgang til routerindstillingerne.

2.

Indtast http://192.168.0.1 i webadressen arkiveret på en internetbrowserside for at indlæse routeren indstillinger. URL'en er routerens IP-adresse.

3.

Indtast brugernavnet 'admin' i brugernavnet, der er arkiveret, og lad adgangskodefeltet være tomt for at få adgang til routeren indstillinger. Hvis dette ikke virker, skal du nulstille routeren ved at placere en nål i nulstillingshullet på bagsiden af ​​routeren i 10 sekunder. Indtast standardoplysningerne igen.

4.

Klik på 'Trådløs' hyperlink og klik derefter på hyperlink'en 'Grundlæggende trådløse indstillinger'.

5.

Indtast det navn, du vil give til dit netværk i feltet ud for 'Trådløst netværkskode (SSID)'

6.

Klik på 'Gem indstillinger' hyperlink for at gemme routerindstillingerne.

Hvis du ændrer netværksnavnet på din Linksys-router, bliver det lettere for brugere af dit trådløse netværk at oprette forbindelse. Standardnavnet (SSID) er navnet på routeren. Det er normalt ordet Linksys efterfulgt af en lang række tal, hvilket kan gøre det vanskeligt for nybegyndere at finde den. Ved at opdatere SSID'en til noget nemmere at identificere, kan brugerne have en nemmere tid til at oprette forbindelse til dit netværk.