Sådan opdager du trådløst internet

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

Bærbar / stationær pc

1.

Åbn menuen 'Start'.

2.

Klik på 'Kontrolpanel 'på højre side af menuen' Start '.

3.

Dobbeltklik på' Netværk og delingscenter '.

4. < / p>

Klik på 'Opret forbindelse til et netværk' øverst i venstre hjørne under 'Opgaver'.

5.

Klik på et netværk, der ikke er sikkerhed aktiveret til automatisk at oprette forbindelse til netværket. Du kan ikke deltage i sikkerhedsaktiverede netværk, medmindre du har sikkerhedsoplysningerne.

Mac Computer

1.

Hvis der vises et AirPort-ikon Gå til menulinjen, spring til trin 4. Hvis der ikke vises et AirPort-ikon, skal du klikke på Apple-knappen i øverste venstre hjørne af skærmen.

2.

Fremhæv AirPort-sektionen og klik på 'Konfigurer'.

3.

Vælg AirPort-fanen. Indsæt et afkrydsningsfelt i boksen, der siger 'Vis AirPort-status i menulinjen.'

4.

Klik på AirPort-ikonet på menulinjen.

5.

Vælg det trådløse netværk, du vil deltage i. Du kan ikke deltage i sikkerhedsaktiverede netværk, medmindre du har sikkerhedsoplysningerne.

iPhone

1.

Klik på 'Indstillinger'.

2.

Vælg 'Wi-Fi'.

3.

Aktivér Wi-Fi ved at trykke på tænd / sluk- Wi-Fi ', indtil der står' ON '.

4.

Vælg et af netværkene under' Vælg et netværk '. Du kan ikke deltage i sikkerhedsaktiverede netværk, medmindre du har sikkerhedsoplysningerne.

BlackBerry

1.

Tryk på knappen 'Menu' /p>

2.

Vælg 'Konfigurer Wi-Fi' og klik derefter på 'Næste'.

3.

Vælg 'Scan for netværk '. Hvis indstillingen kommer op for at tænde for Wi-Fi, skal du tænde den.

4.

Vælg det trådløse netværk, du gerne vil oprette forbindelse til. Du kan ikke deltage i sikkerhedsaktiverede netværk, medmindre du har sikkerhedsoplysningerne.

Tips og advarsler

  • Jo stærkere signalet jo hurtigere data overfører til og fra din elektroniske enhed. Tilslut altid til det stærkere tilgængelige signal.
  • Prøv at undgå at oprette forbindelse til trådløse netværk, når du er usikker på, hvem der udsender signalet. Hackere kan logge ind i usikre netværk og stjæle oplysninger.
  • Når du er ude af området for Wi-Fi'et, du er tilsluttet, mister du dit signal og skal oprette forbindelse til et nyt trådløst netværk for at blive - Opret en forbindelse.
  • Du kan registrere trådløse netværk på de fleste elektroniske enheder, herunder pc'er, Macintosh-computere og næsten alle smartphones. Mange virksomheder gør trådløst internet tilgængeligt for kunder eller gæster i visse områder uden beregning. Når du tilslutter nogle netværk, kan der dog komme en skærm op, hvor du beder dig om at acceptere afgifter på Wi-Fi. Du kan se de trådløse netværk på de fleste enheder ved at åbne menuen Kontrolpanel eller indstillinger og søge efter Netværksindstillinger eller Wi-Fi-indstillinger.