Sådan opretter du et D-Link Wireless Network

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Slut et Cat5 Ethernet-kabel til Ethernet-porten på dit internetmodem. Tilslut den anden ende af kablet til WAN (Wide Area Network) porten på bagsiden af ​​D-Link router. Routeren har nu internetforbindelse.

2.

Tilslut et Cat5 Ethernet-kabel til Ethernet-porten på bagsiden af ​​din stationære computer. Tilslut den anden ende af kablet til en af ​​LAN-portene (Local Area Network) på bagsiden af ​​D-Link-router. Desktoppen har nu forbindelse til internettet. Hvis du ikke har en stationær computer eller din stationære computer har et luftkort til trådløs forbindelse, skal du springe over dette trin.

3.

Find ikonet 'Wi-Fi' i nederste, højre hjørne af den bærbare computerskærm. Ikonet er rødt eller grønt og ligner signalstænger. Dobbeltklik på ikonet for at starte Wi-Fi-guiden. Vælg 'Tænd WIFI' i rullemenuen. Guiden søger efter alle netværk i området. Vælg din D-Link-router fra listen over netværk. Guiden vil oprette forbindelse til netværket. Den bærbare computer har nu internetforbindelse. Denne proces fungerer sammen med stationære computere udstyret med et luftkort.

Opsætning af et grundlæggende trådløst D-Link-netværk består i grunden af ​​flere plug-and-play-forbindelser og et par indstillinger ændres på din computer. Efter et par minutter vil du få dine stationære computere tilsluttet din router, og du vil være i stand til at surfe på internettet trådløst på dine bærbare computere. Dette gør det muligt for din computer at arbejde inden for et område i en 30-fods omkreds af din D- Link router.