Sådan opsættes en Linksys Wireless G Broadband Router

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Slut et Cat5-internetkabel til Ethernet-porten på bagsiden af ​​internetmodemet. Anbring den anden ende af internetkablet i WAN-porten på bagsiden af ​​Linksys Wireless G Broadband router. Routeren er udstyret med internetadgang.

Tilslut et Cat5 Internet-kabel til Ethernet-porten på enhver computer, du vil binde til Linksys Wireless G Broadband router. Slut den anden ende af internetkablet til en af ​​LAN-portene på bagsiden af ​​Linksys-router. Linksys routere tillader fire ledningsforbindelser med LAN-porte.

3.

Undersøg routerens forside for at sikre, at 'Wireless' lyset lyser. Linksys routere sender som standard trådløst signal. Hvis lyset er slukket, skal du få adgang til routerindstillingerne via en computer, der er tilsluttet routeren. For at gøre det skal du åbne en browser og indtaste 192.168.0.1 i adressefeltet. Indtast 'admin' i brugernavnet og lad feltet om adgangskode være tomt. Klik på 'Wireless' linket og derefter på linket 'Basic Wireless'. Aktivér trådløs udsendelse ved at klikke på 'Aktivér' ved siden af ​​'Wireless SSID Broadcast.' For at gemme indstillingerne skal du klikke på 'Gem indstillinger.'

4.

Aktiver Wi-Fi på alle computere med Wi-Fi-funktioner. For at gøre det skal du dobbeltklikke på Wi-Fi-ikonet i værktøjskassen nederst til højre på computerskærmen. Dette lancerer Wi-Fi-guiden. Aktivér Wi-Fi via rullemenuen placeret nederst til venstre i guiden. Vent til guiden at finde din Linksys Wireless G Broadband router. Vælg routeren fra listen over netværk for at oprette forbindelse til den.

Linksys gør det nemt at forbinde både kablede og trådløse computere til deres Linksys Wireless G bredbånds routere. Opsætning af netværket svarer til plug-and-play. Med nogle få ændringer til dine computers 'indstillinger og muligvis at gå ind for at tænde for den trådløse udsendelse på routeren, vil du være i gang inden for få minutter.