Sådan repareres en internetforbindelse på Windows XP

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Klik på knappen 'Start' og klik på 'Kontrolpanel'. Kontrolpanelet giver adgang til computerstyringsværktøjer og lader dig administrere netværksforbindelser, programmer og ydeevne.

2.

Klik på 'Netværk og internetforbindelser' fra 'Vælg en opgave' vindue. Vælg 'Netværksforbindelser'. Dette åbner vinduet Connection Manager, som giver dig mulighed for at foretage ændringer i dine etablerede internetforbindelser.

3.

Vælg din netværksforbindelse. Find din netværksforbindelse under LAN- eller højhastigheds-internetafsnittet, og højreklik på for at åbne valgmenuen.

4.

Klik på 'Reparation' i valgmenuen. Windows vil starte reparationsprocessen. Vent, indtil systemet fuldfører en reparationsprocedure for at se resultaterne.

5.

Test din internetforbindelse. Gennemgå rapporten og test din internetforbindelse ved at besøge flere websteder for at bekræfte internetadgang.

Nogle gange kan du miste din internetforbindelse eller være forpligtet til at udføre fejlfinding eller mindre vedligeholdelse for at holde din forbindelse aktiv. Microsoft Windows XP tilbyder et værktøj, der hjælper med at diagnosticere og reparere mindre internetforbindelsesproblemer. Windows XP kan ikke reparere problemer med dit modem, defekte ledninger eller hardwareproblemer, ifølge Microsoft. For at reparere en internetforbindelse på Windows XP skal du bruge en ombord værktøj eller kontakt en tekniker til mere alvorlige problemer.