Sådan Reset Linksys WRT55AG til fabriksindstillingen

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Tryk og hold knappen 'Reset' i 30 sekunder ved at bruge en lille spids genstand som et papirclips. Nulstillingsknappen er placeret på bagsiden af ​​din Linksys-router, der er tættest på ethernetporten.

2.

Træk Linksys-router i 60 sekunder.

3

Luk computeren i 60 sekunder.

4.

Genstart både din Linksys-router og din computer.

5.

Åbn din webbrowser. Indtast 192.168.1.1 i adresselinjen.

6.

Skriv 'admin' som adgangskode og lad brugernavnet være tomt. Hvis du har adgang til administrationssiden til din router, er indstillingerne nulstillet.

7.

Klik på fanen 'Sikkerhed'. Indtast en ny adgangskode, du kan huske og indtaste den i begge felter for at bekræfte, at den er korrekt. Gem ændringer og afslut.

Din Linksys-router kan opleve enten en langsom forbindelse, eller du kan miste forbindelsen helt. Dette problem er almindeligt i enhver trådløs eller kablet router. Din tekniske supportafdeling kan anmode dig om at nulstille routeren for at opdatere internetforbindelsen. Hvis du har glemt dit kodeord for at få adgang til din Linksys-router, vil gendannelsen af ​​routeren også gendannes til fabriksindstillingerne, herunder adgangskoden. Intet udstyr er nødvendigt for at nulstille din Linksys WRT55AG-router, og nulstillingsprocessen fungerer for alle Linksys-modeller.