Sådan Reset en Linksys VoIP

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Tryk og hold nulstillingsknappen på Linksys VoIP router ved hjælp af en spids genstand som et papirclips i 30 sekunder. Nulstillingsknappen er placeret på bagsiden af ​​din Linksys-router. Det er en lille knap i nærheden af ​​Ethernet-porten.

2.

Tag stikket til Linksys VoIP-adapteren ud af stikkontakten, mens du stadig trykker på reset-knappen.

3.

Sluk computeren i 60 sekunder.

4.

Tilslut Linksys VoIP-adapteren og genstart computeren. Alle lysene eller din Linksys VoIP-router lyser på et tidspunkt, mens systemet genstarter.

5.

Lav et testopkald for at sikre, at du stadig har VoIP-forbindelse via din telefon .

6.

Åbn din browser og besøg 192.168.15.1, hvis du vil genoprette routeren til fabriksindstillingerne. Indtast et brugernavn og adgangskode 'admin'. Naviger til fanen Administration.

7.

Klik på Fabriksindstillinger. Vælg ja ved siden af ​​'Gendan fabriksindstillinger for router'. Klik på Gem indstillinger.

Hvis din Linksys VoIP-adapter fungerer ikke, kan du ikke foretage VoIP-opkald. Din tekniske supportafdeling kan kræve, at du nulstiller din Linksys-router, så bredbåndssignalet kan fortsætte med at løbe gennem din router, computer og telefonsystem. Nulstilling af en Linksys VoIP-router kan udføres om et par minutter og samme procedure for at nulstille andre Linksys-modem og routere.