Sådan deler du musik med medarbejdere

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Vedhæft musikken som en e-mail og send den til kontordistributionslisten. Alle e-mail-programmer har en vedhæftningsfunktion, der tillader små filer (sjældent mere end 20 MB), der skal vedhæftes til e-mails. Bemærk, at det anses for uhøfligt at sende meget store filer via e-mail, da det kan fylde serverplads.

2.

Upload musikken til en fildelingstjeneste (f.eks. Yousendit eller Megaupload), hvis du ønsker at sende større musikfiler, f.eks. Et helt album. Disse websteder giver et link, der tager brugerne til en side, hvor den uploadede fil kan downloades. Send linket til personer på dit kontor.

3.

Brænd musikken til en disk ved hjælp af cd-brændingssoftware (iTunes, Nero, Windows Media Player). Distribuer musikken til medarbejderne på et passende tidspunkt eller på sociale kontorfællesskaber. Cd'er kan tilføje et personligt præg som strømper til kontorferiefester.

Tips og advarsler

  • Det kan være klogt at tjekke hos en overlegen, hvis du er ved hjælp af office email-listen for at sende personlige filer. Også ved brug af firmaets computere til at oprette / redigere lydfiler, der ikke er relateret til arbejde, er modløs i mange kontorer. Det er mere forsigtigt at oprette lydfilerne på en hjemmecomputer og bare bruge kontoret som en distributionsmetode.
  • At dele din musik med folk, du kender, er en effektiv måde at samle meninger på din musik. Medarbejdere, som du allerede har forbindelse til i et tæt kontormiljø, er et ideelt musikalder. Det er vigtigt at bemærke, at distribution af musik, som du ikke ejer ophavsretten til, er ulovlig. Kontakt copyrightens ejer af musikken, hvis du er usikker på de rettigheder, du mange har i distributionen af ​​musikken.