Sådan får du adgang til en WiFi WEP-forbindelse

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Kontroller computerens hardware for at se om du er udstyret med et internt WiFi-kort. Nyere computere leveres med sådanne kort, men hvis du har en fremstillet før 2005, eller så kan du skal du kontrollere din brugermanual for maskinens specifikationer. Et internt WiFi-kort giver dig adgang til en WiFi WEP-forbindelse uden at skulle erhverve yderligere hardware- eller softwareopgraderinger til din computer.

2. < / p>

Udstyr din computer med en ekstern WiFi USB dongle, hvis din maskine mangler et internt WiFi-kort. Denne dongle kan tilsluttes direkte til en af ​​USB-portene på siden eller bagsiden af ​​din computer. vil skulle vente et øjeblik for din computer til at registrere den nye hardware.

3.

Genstart computeren for at sikre, at den har registreret den nye USB dongle-hardware korrekt.

4.

Se på computerens skrivebord ved opstart. Find det trådløse ikon. Dette ikon s position varierer afhængigt af hvilket operativsystem du bruger. Hvis du bruger Windows, vises ikonet nederst på værktøjslinjen, til højre side. Hvis du bruger en Mac, kan ikonet for det trådløse netværk findes på øverste værktøjslinje. Det vil være på højre side ved siden af ​​ikonet for justering af lydstyrke.

5.

Klik på dette trådløse netværksikon. En liste over netværk som er inden for rækkevidde af din computer, vil dukke op. Klik på det trådløse WEP-krypterede netværk, du forsøger at få adgang til.

6.

Indtast adgangskoden til WEP- krypteret netværk, når du bliver bedt om det. Du skal have den korrekte adgangskode for at få adgang til dette WEP-netværk. Hvis du ikke har adgangskoden, skal du kontakte WiFi-netværkets administrator for at få det.

7.

Tillad din computer et øjeblik at deltage i WiFi WEP-netværket, efter du har indtastet adgangskoden og klik på 'Enter.' Du vil se dit trådløse ikon blive aktivt og vise en signalstyrke rating. Når det er muligt, kan du surfe på internettet trådløst ved hjælp af denne forbindelse på din computer.

En WiFi-forbindelse giver dig den bedste mulighed for at surfe på internettet på din computer, uden at problemerne med ledninger og ethernetkabler kommer i vejen. Trådløs internetadgang via en WEP (Wired Equivalent Privacy) sikret netværksforbindelse opnås nemt, uanset om du har tidligere erfaring med computere eller ej. WEP var designet til at give et niveau af surfing fortrolighed svarende til traditionelle kablede netværk. De eneste hardwarestykker, der er nødvendige for at få adgang til en WEP-forbindelse, er en intern WiFi-kortaktiveret computer eller en computer parret med en ekstern USB trådløs dongle. Denne dongle er simpelthen et lille stykke hardware, der forbinder til en bærbar computer eller et skrivebord på samme måde som en mus eller lignende perifer ville.