Sådan fremskynder du en BT internetforbindelse

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

Skridt til at fremskynde dit BT-bredbånd

1.

Kontroller, at din BT router / modem har de nyeste drivere installeret.

2.

Åbn en webbrowser som internet explorer og ind i adresselinjen typen i enten 192.168.1.1 eller 192.168.1.254. Noter din liniehastighed eller forbindelseshastighed.

3.

Find alle mikrofiltre og telefonapparater rundt om i huset. Træk stikket ud og kontroller, at der ikke er nogen ydre skader. Når du er blevet fjernet, skal du sætte kontakten tilbage i telefonstikket og sikre, at de er ordentligt på plads.

4.

Sluk for router og vent 30 sekunder, før du tænder den igen. Tillad, at routeren genstarter og kontrollerer din liniehastighed (trin 2) for at se om der er sket nogen stigning.

5.

Kontrollér, at der ikke er fejl i ledningerne. En tabt forbindelse i din stikkontakt kan være en almindelig årsag til interferens, der fører til en nedgang i bredbåndshastigheden.

6.

Sørg for, at din telefonlinje fungerer. Lav et testopkald til BT og kontroller, at de ikke er problemer i dit område.

I Det Forenede Kongeriges bredbåndsleverandør tilbyder BT en maksimal hastighed på op til 20 Mb pr. Sekund. Dog er 20 MB hastighed ikke en garanti, og der er en række faktorer, der kan medføre en nedgang i bredbåndshastigheden. Disse faktorer omfatter afstanden mellem dig og din lokale udveksling, der gør løbende reparationer i dit område. Internet overbelastning er også en anden årsag til langsom og ubesvaret internet. Før du foretager følgende trin, anbefales det at kontakte BT og kontrollere, hvilken hastighed du skal have.