Sådan installeres en trådløs adapter driver

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Sørg for, at det trådløse kort er korrekt installeret på din computer. Hvis det er løst forbundet, eller hvis der er et problem med selve hardwareen, kan Windows muligvis ikke genkende enheden.

2.

Genstart Windows og lad Windows updater automatisk installere drivere til kortet. Hvis computeren ikke genkender nogen ny hardware, skal du fortsætte nedenunder.

3.

Gå til 'Start', 'Kontrolpanel', 'System og sikkerhed' Enhedsleder '(placeret under menuen' System ').

4.

Højreklik på' Netværksadaptere 'og vælg' Scan for hardwareændringer. 'Windows ser nu ud for alle enheder, der er fastgjort til bundkortet, men som ikke er installeret (som dit trådløse kort).

5.

Hvis der ikke vises nogen enhed i Windows, kan du få et problem med dit trådløse kort.

6.

Opdater en ny driver ved at gå tilbage til Device Manager og dobbeltklikke på det trådløse kort (det antages, at din computer genkendte kortet og at den er korrekt forbundet).

Vælg 'Egenskaber' og se derefter under fanen 'Drivers' og vælg 'Opdater drivere'.

8 .

Klik på indstillingen for at lade Windows vælge de bedste drivere, der er tilgængelige, og vent derefter på, at de skal installeres.

Uanset om en stationær eller bærbar computer er de fleste computere udstyret med en slags trådløst netværkskort, der allerede er installeret. Når du geninstallerer Windows eller udskifter dit netværkskort, skal du igen installere drivere til enheden. Windows har en automatisk opdatering, der gør denne proces til en leg. Hvis det ikke installeres drivere automatisk, skal du muligvis lave en lille smule fiddling for at få Windows til at installere driverne.