Sådan repareres en WiFi-forbindelse

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Kontroller din browser for et muligt problem først, før du nogensinde forlader computeren. Du kan have aktiveret 'Work Offline' -funktionen. Denne indstilling findes under fanen 'Fil' på venstre side af den øverste værktøjslinje i din webbrowser. Klik på denne 'Work Offline' -liste for at fjerne markeringen. Hvis det er nødvendigt, skal du afkrydsningsfeltet.

2.

Sørg for, at ethernet-kablet er korrekt tilsluttet både til dit bredbåndsmodem og din trådløse router. Kablet strækker sig mellem de to og stik i ethernet portene på bagsiden af ​​begge. Hvis dette kabel er løs ved et hvilket som helst forbindelsessted, skal du sikre det, inden du håber at nå dit WiFi-signal igen.

3.

Tryk på knappen 'Reset', der er placeret på forsiden, top eller bag af bredbåndsmodemet. Placeringen af ​​denne knap varierer afhængigt af routerens model. Hvis du trykker på denne knap, kan modemet geninitialiseres, og det kan muligvis løse dit problem, når modemet starter op igen.

4.

Tag din router's manual. Disse sider, producenten vil give både standardadgangskoden til din router og en særlig webadresse, du kan bruge til at få adgang til netværks indstillinger og foretage ændringer. Dette giver dig mulighed for at omgå de fortsatte forbindelsesproblemer, hvis du har glemt dit trådløse netværkets adgangskode.

5.

Indtast din webadresse i din webbrowser og navigere til siden. Der vises en dialogboks, der beder om en adgangskode, så indtast adgangskoden fra manualen.

6.

Vælg en sikkerhedskryptering og en ny adgangskode til at erstatte din gamle adgangskode. sikker på at du har valgt 'WPA' -kryptering WPA er en overlegen krypteringsteknik til 'WEP' og skal altid vælges. Når du vælger et kodeord, skal du sikre dig, at du nemt kan huske det, så du kan undgå at gå igennem denne proces igen . Husk dog, at hackere kan forsøge at få adgang til din forbindelse og stjæle din båndbredde, så tag ikke adgangskoden for simpel og let at fastslå.

7.

Test din WiFi-forbindelse igen. Det skal nu løses.

En række problemer kan lide en WiFi-forbindelse og forårsage funktionsfejl. Disse omfatter forkerte browserindstillinger, fejl i kabelforbindelser, fejlplacerede adgangskoder eller blot et modem, der kræver en nulstilling. Heldigvis behøver du ikke nogen teknisk ekspertise eller specielle instrumenter til fejlfinding og reparation af din WiFi-forbindelse. Det eneste element, du skal bruge til at reparere dit trådløse netværk, er den originale officielle dokumentation eller manual, der fulgte med din trådløse router .