Sådan synkroniseres en Mac-adressebog mellem en bærbar pc og et skrivebord

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Sikkerhedskopier kontaktoplysninger på hver computer. Under menuen Filer skal du vælge 'Export' og 'Address Book Archive'. Dette vil gøre en komplet backup af alle dine kontakter.

2.

Åbn en MobileMe-konto via Apple. Gå til MobileMe-webstedet (se Ressourcer), eller få adgang til dine Systemindstillinger og klik på 'MobileMe' for at aktivere en konto.

3.

Start adressebogen på en Mac og Åbn indstillinger. Fordi systemet virkelig synkroniserer information mellem computere i stedet for at vælge en mester, der overskriver den anden, er det ligegyldigt hvilken computer du begynder med.

4.

Klik på afsnittet 'Konti' -menu. Under 'Kontooplysninger' skal du vælge 'På min Mac' og markere afkrydsningsfeltet 'Synkroniser med MobileMe'.

5.

Når panelet Systemindstillinger til MobileMe åbnes, skal du logge ind på din konto.

6.

Vælg 'Synkroniser' i MobileMe-indstillinger.

7.

Marker 'Synkroniser med MobileMe 'boks. Vælg i pop op-menuen frekvensen af ​​synkronisering.

8.

Marker 'Kontakter' i listen over data, der skal synkroniseres.

9. < / p>

Klik på 'Synkroniser nu'.

10.

Gå til den anden computer og gentag ovenstående trin. Når den anden computer er færdig, skal den have alle kontaktoplysninger fra den første computer og dele sine egne kontaktoplysninger. Når du tilføjer eller sletter en kontakt på enten den bærbare computer eller skrivebordet, vil MobileMe opdatere den anden computer om få sekunder.

Tips og advarsler

  • En gratis prøveversion af MobileMe er tilgængelig, hvis du er i tvivl om du vil bruge pengene. Prøv det for at se, om det opfylder dine behov.
  • Sørg for at sikkerhedskopiere dine adressebogsoplysninger på begge computere, før du forsøger at synkronisere. Data kan blive tabt eller overskrevet i nogle tilfælde; tage et par sekunder for at eksportere en backup til en anden mappe på computeren eller til online lagring. Hvis noget fejler, kan du gendanne dine oplysninger ved at importere arkivet.
  • Brugere kan vælge mellem et par muligheder for at synkronisere Apple Adressebog mellem en Mac laptop og et skrivebord. Nogle brugere eksporterer deres data og sender det til en anden maskine, som derefter importerer kontakterne. Men manuelt at dele kontaktoplysninger kræver ekstra opmærksomhed og kan hurtigt blive rodet. Den enkleste metode til at holde to computere i synkronisering er at bruge Apple-tjenesten MobileMe (tidligere kaldet. Mac), som koster $99 pr. År i midten af ​​2010.