Sådan tilføjes en computer til et Linksys trådløst netværk

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

Windows-computere

1.

Find Wi-Fi-ikonet på værktøjskassen i nederste højre hjørne af computerskærmen. Ikonets farve bliver gul eller grøn, og dens form vil ligne signalstænger. Dobbeltklik på ikonet for at åbne Wi-Fi-guiden.

2.

Vælg 'WI-FI On' i rullemenuen placeret nederst til venstre på guiden skærmbilledet. Hvis Wi-Fi allerede er på, og ikonet i bakken var grønt, spring over dette trin.

3.

Tillad Wi-Fi-guiden at søge efter trådløse netværk inden for rækkevidde. Når du er færdig, viser guiden en liste over alle de fundne netværk.

4.

Klik på navnet på dit Linksys trådløse netværk for at oprette en trådløs forbindelse. Hvis du bliver bedt om en netværksadgangskode, skal du indtaste adgangskoden og derefter vælge 'Connect.' Vent til guiden angiver en forbindelse, før du forsøger at bruge internettet.

Macintosh-computere (iMac og Mac Book)

1.

Find AirPort-ikonet i det øverste højre hjørne af Mac'en. Ikonet ligner signalstænger og sidder til højre til venstre for batteriindikatoren. Ikonet kan være gråt eller sort. Klik på ikonet en gang for at aktivere rullemenuen.

2.

Vælg 'Slå AirPort on' for at aktivere Wi-Fi på computeren. Hvis rullemenuen siger, 'sluk for AirPort', er Wi-Fi allerede aktiveret på Mac'en, så spring over dette trin.

3.

Tillad AirPort at Find alle netværk inden for rækkevidde. De vises nederst på listen, da AirPort lokaliserer dem.

4.

Klik på navnet på dit Linksys trådløse netværk for at oprette en trådløs forbindelse. Hvis du bliver bedt om en netværksadgangskode, skal du indtaste adgangskoden og derefter vælge 'Connect.' Et afkrydsningsfelt vises ved siden af ​​navnet, når forbindelsen er fuldført.

Det er almindeligt for familier eller virksomheder at tilføje computere til deres Linksys trådløse netværk. Med en trådløs forbindelse kan du tilføje flere computere til et trådløst netværk uden at foretage ændringer i den trådløse router, der opretholder det trådløse netværk. Alt du skal gøre er at tænde Wi-Fi-radioen på din computer og finde dit trådløse netværk. Når du har fundet det, er det nemt at oprette forbindelse til det.