Betydningen af ​​Computer Multimedia

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

Uddannelse

Computerassisterede programmer som Microsoft PowerPoint har gjort det muligt for klasseværelser at bruge grafik og grafik til at lave præsentationer på kreative måder. Interaktiv grafik gør læringen mere visuelt forbedret og kan klarlægge ideer.

Rekreation

Folk kan se film og lytte til lydbøger med multimedieadgang på deres bærbare computere. Dette gør det muligt for folk at underholde sig uanset hvor de går.

Forskning

Journalister og offentligheden kan strømme aktuelle nyheder gennem visuelle multimedie- og lydbytes, der gratis tilbydes over internettet. Denne adgang giver stabile strømme af information fra alle geografiske områder i verden.

Kommunikation

Multimedieplatforme kan bruges som en kommunikationsenhed, der kan linke til to personer fra forskellige regioner i verden. Folk kan tale over computeren via chat, socialt netværk og via videokameraer.

Forretninger

Internettet giver offentligheden en webhosting og -bygning, der lader multimedier forbedre en ide. Disse hjemmesider, blogging og sociale platforme giver virksomhederne en måde at forbedre deres fremskridt på. Nyskabende multimedier startede i 1990'erne og er blevet en fremtrædende buzz i samfundet i dag. Højteknologiske gadgets er bygget med applikationer, der straks kan streame film, nyheder og billeder med et tryk på en knap. Vigtigheden af ​​multimedie vokser som ny teknologi udvikler sig.