Sådan ændres Linksys Wireless Connection Password

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Åbn en internetbrowser og fjern webadressen i webadresselinjen for den øverste webadresse. Indtast 92.168.0.1 i webadressens adresselinje. Tryk på 'Enter' eller 'Return' på tastaturet for at indlæse GUI (grafisk brugergrænseflade) til Linksys router. Du kan bruge enhver browser til at indlæse GUI-indstillingerne.

2.

Indtast standardoplysningerne i brugernavn og adgangskodefelter. Standard Linksys-oplysninger er 'Admin' for brugernavnet. Indtast 'Ingen adgangskode' i adgangskodefeltet. Tryk på 'Enter' eller 'Return' for at indlæse GUI'en. Hvis GUI'en ikke indlæses, blev adgangskoden eller brugernavnet tidligere ændret. For at gå tilbage til standardindstillingerne skal du trykke på en nål i nulstillingshullet på bagsiden af ​​routeren.

3.

Åbn fanen 'Trådløs' og derefter få adgang til 'Trådløs Sikkerhed 'fanen for at finde siden til opdatering af routerens adgangskode.

4.

Fjern den gamle adgangskode fra feltet' Password 'og indtast din nye adgangskode. Fjern den gamle adgangskode fra feltet 'Re-confirm Password' og indtast det nye password.

5.

Vælg 'Opdater indstillinger' eller 'Gem indstillinger' afhængigt af softwaren version installeret på routeren. Knappen findes nederst til højre på siden på alle softwareversioner. Den nye adgangskode er gemt.

Det er vigtigt at ændre adgangskoden på din trådløse Linksys-router og dine e-mail-konti. Det tilføjer et ekstra sikkerhedsniveau til dit hjemmenetværk og forhindrer hackere i at forsøge at stole på dit internet eller få adgang til dine personlige oplysninger. Opdatering af adgangskoden på din router tager kun et par minutter og kan spare dig for mange problemer i fremtiden.