Sådan finder du en e-mail-adresse i New Zealand

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Søg på sociale netværkssites. Social networking er fænomen, som med succes har overtaget verden, så det er den mest effektive måde at finde folks informationer i andre lande på. Søg Twitter, Facebook og MySpace til dine New Zealander venner, og der er en chance for at du vil kunne få kontakt og find ud af deres e-mail-adresser.

2.

Søg på internettet for deres e-mail-adresse. Der er flere websteder, der vidner om at kunne finde e-mailadresser. omfatter (men er ikke begrænset til) people-search-global.com, theemailfinder.com og emailaddresses.com, og du kan finde adressen ved at indtaste nogle personlige oplysninger.

3.

Spørg omkring dine venner eller kolleger. Forudsat at du kender New Zealander, hvis e-mail-adresse du leder efter, skal du være i stand til at komme i kontakt. Spørg venner af personen eller venner af venner, og du vil sandsynligvis komme ind kontakt med nogen, der kan give dig sin adresse.

4.

Søg i din egen mappe til adressen. Folk har en tendens til at forgive og at deres computer registrerer alle gemte e-mail-adresser. Søg i din egen computer ved at klikke på 'Søg' i menuen 'Start' og kigge efter 'People' ved at skrive i navnet på den person, hvis e-mail-adresse du forsøger at finde.

5.

Brug et websted specifikt til New Zealand som oldfriends.co.nz, nzpost.co.nz eller yellow.co.nz for at søge efter den person, hvis emailadresse du skal finde. Disse websteder er specialiseret i at finde folk i New Zealand og kunne give de kontaktoplysninger, du har brug for til at finde e-mail-adressen.

E-mail er blevet en af ​​de mest populære og effektive måder at kontakte nogen, hvor som helst i verden, hvilket næsten giver brevet og faxet forældet. Hvis du vil sende en e-mail til New Zealand - et land på over fire millioner indbyggere - men ikke har deres e-mail-adresse, der udgør indlysende problemer.