Sådan laver du Google Startside Black

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Installer Firefox-webbrowser fra Mozillas websted, hvis du ikke allerede har Firefox. Gå til Mozilla Firefox-webstedet, som er knyttet til Resources-sektionen, og klik på 'Add- ons 'øverst på siden. Søg efter udtrykket' Stilfuldt 'og klik for at tilføje' Stilfuldt '-programmet til Firefox. Dette vil installere et tilføjelsesprogram til din webbrowser, der giver dig mulighed for at downloade nye' skins 'til visse websites, som f.eks. Google og Facebook.

2.

Genstart Firefox. Gør dette ved at lukke og genåbne browseren eller ved at klikke på 'Genstart Firefox' i 'Stilfuld' download-boks. Dette vil nulstille browseren og fuldføre installationen af ​​din nye tilføjelse.

3.

Søg efter Google for skins muligheder. Brugerstyles delen af ​​Valacars websider website, der er knyttet til Resources, har et mørkegrå / sort tema til Google. Klik på temaets link, og Valacars hjemmeside vil vise flere farveskemaer til Google.

4.

Installer det mørkegrå / sorte tema. For at gøre det skal du klikke på 'Installer via brugerstile' under Valacars previewbillede. Klik derefter på knappen 'Install with Stylish' i det grønne felt øverst til venstre på siden. Klik på 'Installer' i pop op-feltet.

Tips og advarsler

  • Afinstaller den sorte Google-startside ved at åbne menuen Værktøjer, som ligger over adresselinjen i Firefox og klikke på 'Tilføjelser . 'Under panelet Brugerstile finder du indstillingen' Google Websøgning 'og klikker på' Deaktiver 'eller' Afinstaller. 'Dette vil nulstille Google til sin oprindelige hvide farve.
  • Hvis du ikke har noget imod det Mangler det velkendte navn Google hver dag, du kan bare skrive 'Blackle' i Google-søgemaskinen og indstille den hjemmeside som din hjemmeside. Åbn menuen Værktøjer, klik på 'Indstillinger' og indtast Blackle i startadressefeltet under fanen 'Generelt'. Blackle er en Google-drevet søgemaskine.
  • Den 29. marts 2008 annoncerede Google, at dets hjemmeside ville være helt sort for dagen til ære for Earth Hour, et initiativ, der inviterer alle til at slukke lysene i en time. Mens Google-embedsmænd indrømmede på hjemmesiden, at den sorte hjemmeside ikke rent faktisk sparer energi, ønskede virksomheden at øge bevidstheden ved at minde brugerne om, at de kun skulle bidrage med lidt tid og indsats for bevarelse. Måske vil du gerne minde dig om at slukke lysene, eller måske kan du bare lide det slanke og sofistikerede udseende af en sort skærm. Uanset hvad det tager kun et par minutter at gøre Googles hjemmeside sort.