Sådan opretter du forbindelse til internettet via trådløst eller LAN i Windows XP

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Tænd for WiFi-kortet på din computer ved at klikke på knappen 'Start' og klikke på 'Kontrolpanel'. Vælg 'Netværksforbindelse' fra listen over muligheder. Højreklik på posten 'Trådløs forbindelse' og klik på 'Aktiver' for at tænde computerens trådløse interfacekort.

2.

Find netværksforbindelsesikonet på din computer s systembakke. Højreklik på det og vælg 'Se tilgængelige netværk'.

3.

Vælg det netværk, du ønsker at oprette forbindelse til, og klik på knappen 'Connect'.

< p> 4.

Skriv netværksnøglen, som netværksadministratoren har angivet i feltet, der ser ud til at fortsætte forbindelsen til netværket. Hvis netværket ikke har en netværksnøgle, bliver du ikke bedt om at indtaste en.

5.

Test din internetforbindelse ved at åbne din webbrowser og navigere til en webside .

6.

Tilslut til netværket via Ethernet-kabel ved at tilslutte et kabel til din router eller modem og den anden ende i computerens Ethernet-port. Test dit internet forbindelse ved at åbne din webbrowser og navigere til en webside.

Tips og advarsler

  • Din computer kan være forsynet med en fysisk kontakt for at tænde WiFI-kort. Omskifteren er normalt placeret langs siden af ​​din bærbare computer. Hvis du bruger en stationær computer eller et trådløst interfacekort, vil knappen blive placeret direkte på det trådløse kort.
  • Windows XP-brugere kan oprette forbindelse til et eksisterende netværk for at få adgang til internettet trådløst eller via en Ethernet-forbindelse. Begge måder vil give bredbåndshastigheder og give brugeren mulighed for at dele data via netværket. Brugere kan også få adgang til delte printere og andre data, der deles over netværket, når de tilsluttes til et eksisterende netværk.