Sådan sikres en forbindelse på Linksys

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Tilslut din bærbare computer til Linksys router ved at tilslutte et Ethernet-kabel til internetporten på bagsiden af ​​routeren, og tilslut derefter den anden ende af kablet til Ethernet-porten på side af din bærbare computer.

Åbn en webbrowser på din computer og indtast routers IP-adresse i webadressefeltet. IP'en til Linksys er '192.168. 0.1. 'Tryk på knappen' Enter 'eller' Return 'på tastaturet for at få adgang til loginskærmen for routerns indstillinger.

3.

Indtast' admin 'for brugernavnet og lad adgangskodefeltet være tomt. Tryk på 'Enter'.

4.

Vælg fanen 'Trådløs' og vælg derefter fanen 'Trådløs sikkerhed'. Vælg 'WEP' fra drop-down menu.

5.

Indtast routersikkerhedsadgangskoden i adgangskodefeltet. Indtast adgangskoden i det andet kodeord.

6. < / p>

Vælg 'Opdater indstillinger' eller 'Gem indstillinger' nederst til venstre på siden for at gemme de nye sikkerhedsindstillinger.

Det er vigtigt at sikre din Linksys-router for at forhindre uautoriseret adgang til dit trådløse netværk. Hvis en hacker får adgang til dit trådløse netværk, giver det dem mulighed for at begå svig ved hjælp af din router IP-adresse. Det giver dem også mulighed for at se de filer, der er gemt på din pc. Alle disse situationer sætter dig i fare og kunne have juridiske konsekvenser. Sikring af din Linksys-forbindelse er ret nemt.