Sådan testes internethastigheden på Mac OS X

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Gå til en webbrowser, der kører et internethastighedsserverprogram - f.eks. Speedtest-webstedet eller Internet Speed ​​Test (se links i Ressourcer).

2.

Klik på ikonet for internet-serveren, at internet-hastighedsprogrammet vælger at være i samme region i landet som Mac, og det er det mest fornuftige at bruge. Du kan for eksempel vælge en server i San Francisco til en computer i Los Angeles. Klik på knappen 'Start' for at starte testen.

3.

Vent som en 'Download' -måler bevæger sig op fra 0 til 100 og registrerer antallet af megabyte per sekund, der modtages af Mac. Vent som en 'Upload' -måler bevæger sig op fra 0 til 100 og registrerer antallet af megabyte pr. Sekund, der sendes af Mac'en.

4.

Læs de endelige resultater, som vises i et pop-up vindue. Gentag proceduren yderligere to gange, og gennemsnittet resultaterne for at bestemme internethastigheden for Mac'en, der kører OS X.

Hastigheden af ​​en internetforbindelse afhænger primært af, hvor hurtigt dataene modtages af en computer. Du kan teste internethastigheden for en Mac, der kører OS X-operativsystemet, ved at køre et internethastighedsserverprogram via en webbrowser. Internet-hastighedsserverprogrammet forbinder Macs webbrowser med en server på en fjernplacering, overfører data fra den til Mac'en og viser derefter de hastighedsindstillinger, der resulterede. Der findes en række internet-hastighedsserver-websteder med alle af dem er gratis og nem at bruge.