Sådan udskiftes en WiFi-PCI-antenne

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Åbn menuen 'Start' og skriv 'Enhedshåndtering' i feltet 'Søg'. Klik på ikonet Device Manager. I Windows XP skal du først klikke på ikonet 'Søg'.

2.

Udvid overskriften 'Netværksadaptere' ved at klikke på plus-ikonet ved siden af ​​overskriften. Højreklik på posten til din computers nuværende WiFi-PCI-kort og vælg 'Afinstaller.' Vælg 'Næste' og klik på 'Afslut'.

3.

Luk vinduet og sluk for computeren. Tag stikket ud af computerens strømforsyning, og afbryd alle kablerne til de andre enheder, der er tilsluttet computerens porte.

4.

Flyt computeren til dens side, så adgangspanelet vender mod dig. Fjern adgangspanelskruerne i bagenden af ​​sagen med en Phillips-skruetrækker. Din computer kan i stedet have en plastikudløserknap eller en skruetrækker. I så fald skal du dreje skruen eller trykke på skruen i udløserknappen.

5.

Grip bagenden af ​​adgangspanelet og træk det ud af computerens tilfælde. Find det eksisterende trådløse PCI-kort, som er placeret i serien af ​​PCI-kortspor i den nederste venstre ende af computerens bundkort.

6.

Skru PCI-kortet s antenne, som er placeret på ydersiden af ​​bagenden af ​​sagen. Fjern Phillips skruen, der holder kortet til computerens tilfælde.

7.

Tag den øverste ende af det trådløse PCI-kort og træk kortet opad for at fjerne det fra PCI'en Slip det gamle PCI-kort og den fjernede antenne.

8.

Sæt det nye trådløse PCI-kort over PCI-kortsporet. Juster kortets hak med hullerne på PCI-porten og skub kortet forsigtigt, indtil det låses på plads. Udskift Phillips skruen for at holde kortet i sagen.

9.

Placer den nye antenne, der fulgte med det nye kort på den synlige antenneport på bagsiden af ​​bagsiden af computerens tilfælde. Sørg for, at antennen peger opad i 90 graders vinkel, og skru antennen på porten.

10.

Sæt sidedatapanelet tilbage på computeren og udskift Phillips skruerne eller drej tommelfingeren, indtil den låses. Tilslut alle computerens forskellige kabler og tænd computeren.

11.

Følg 'Found Ny hardware 'beder om skærmen, hvis dit PCI-kort ikke fulgte med en installationsdisk. Luk prompten uden at klikke på noget, hvis kortet indeholdt en disk. Indsæt disken i computerens diskdrev, og følg installationsvejledningen.

Tips og advarsler

  • Online computerdele butikker og kontorforsyningskæder sælger trådløse PCI-kort til din computer.
  • Enhver statisk elektricitet indeholdt i dine hænder kan ved et uheld udskrive og ødelægge dit nye trådløse PCI-kort eller andre komponenter på din computer. metalportene på bagsiden af ​​computerens tilfælde.
  • Et trådløst PCI-kort har en antenne, der er i stand til at sende og modtage et trådløst signal til og fra din computer. Antennen giver dig mulighed for at oprette forbindelse til et trådløst netværk eller surfe på internettet uden et netværkskabel. Hvis antennen er beskadiget eller ødelagt, er den eneste mulighed at erstatte hele PCI-kortet. Bytte et WiFi-PCI-kort er en proces, der kræver at åbne computerens tilfælde og fjerne interne komponenter.