Sådan uploades med DSL

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Sørg for, at din internetrouter er forbundet til dit hjems DSL-linje. Du kan tjekke dette ved at sørge for, at en datakabel løber fra DSL-væggen til din internetrouter. router og tænd derefter din computer. Log ind på din brugerkonto og forsøg at oprette forbindelse til internettet. Hvis din forbindelse ikke virker, skal du slukke og tænde routeren igen.

2.

< p> Åbn din webbrowser og navigere til den side, som du gerne vil uploade data. Dette kan være din e-mail-indbakke, hvor du kan skrive en besked og vedhæfte en fil til e-mailen fra din computer, din blog, hvor du kan Indtast og gem nye data fra din computer online eller et billede hosting site, som du ønsker at uploade et billede. Log ind på din email / blog / image website konto og afgøre, hvilken type indhold du vil uploade til internettet (fotos, tekst osv.). Klik på 'Ny besked' for e-mail. For blogs skal du klikke på 'Nyt blog-indlæg.' For billede hosting, vælg 'Upload billede.'

3. >

For e-mail, c slikke 'Vedhæft fil til e-mail' og gennemse din computer for de filer, du ønsker at uploade, og klik derefter på 'Vedhæft'. Log ind på din bloggingwebstedskonto, klik på 'Ny blogpost', og klik derefter på 'Upload billeder / tekst', vælg de filer, du vil uploade til blogindlægget, og klik på 'Publicer'. For billed hosting, vælg det eller de billeder du ønsker at uploade og klik på 'Upload'. Det indhold, du valgte fra din computer, uploades til internettet via dit hjems DSL-forbindelse.

DSL-forbindelser er højhastigheds-internetlinjer udviklet af telefonselskaber i konkurrence med kabel-internetudbydere og fiberoptiske tjenester. DSL er relativt billig og hurtig at installere i forhold til andre internettjenester. Du kan bruge din DSL internetforbindelse til at sende eller sende data. Overførsel af indhold til internettet via DSL er nemt og kan gøres om cirka 5 minutter.