Sådan Ping en statisk IP-adresse

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Klik på 'Start' og derefter på 'Kør', hvis du bruger Windows XP. Klik på 'Start' og derefter på 'Søg', hvis computerens operativsystem er Windows Vista.

Skriv 'CMD' uden citaterne.

3.

Tryk på 'Enter' -tasten. Dette indlæser kommandoprompten.

4.

Skriv 'Ping -n 50 X' og erstat 'X' med den aktuelle statiske IP-adresse. For eksempel, hvis du ønskede at pinge IP'en '192.168.0.1', ville du skrive 'Ping -n 50 192.168.0.1' Dette sender 50 ping-anmodninger. Du vil se 50 linjer, der starter med ordene 'Svar fra ...' Ping-statistikken vises så under den sidste ping-anmodning.

5.

Se på første linie i statistikken for 'Pakker: Sendt =' Dette tal er det samlede antal ping-anmodninger, du sendte til den statiske IP. I dette tilfælde vil nummeret være '50'.

6.

Find den næste statistik kaldet 'Received =' i tekst. Dette er det samlede antal pings, der blev returneret til dig. Optimalt bør dette nummer også være '50'. Hvis du oplever pakketab, kan dette nummer dog være lavere. Hvis du har et tab af tab, vil det blive repræsenteret i den næste linje, som kaldes 'Lost =' Dette viser den samlede procentdel af tab.Fortsat at have et tab af pakker på mere end 10\% er for stort og bør rapporteres til din tjenesteudbyder.

7.

Se helt nederst for de endelige sæt statistikker kaldet 'Minimum, Maximum og Average.' Disse repræsenterer den samlede pingforsinkelse i millisekunder (ms). En optimal forbindelse ville have alle disse tal tæt sammen med lidt variation.Se følgende oplysninger for en generel retningslinje: 0 til 50 ms, fremragende; 50 til 100 ms, god; 100 til 150 ms, gennemsnit; 150 til 250 ms, fair; og 250 ms eller mere, fattige.

Tips og advarsler

  • På grund af internetets art kan ping gange variere fra et øjeblik til det næste . Hvis du overvejer en serverudlejning, skal du køre ping på forskellige tidspunkter af dagen, især på det tidspunkt, du vil bruge det mest.
  • Hvis du tænker på at leje en server, bør du pinge det først for at se, hvilken slags forsinkelse du får. Dette er især vigtigt, hvis du tænker på at leje en spilserver, fordi hvert par millisekunder tæller i de fleste spil. Selvom det kun er en webserver, kan du stadig overveje at vælge den server, der er tættest på dig. Generelt betyder en lavere ping, at du har færre trafik at gå igennem. Dette kan vise sig gavnligt, når du forsøger at uploade en stor mængde data til din server. Ideelt set vil du have en ping eller lavere på 100 millisekunder. Hvis du har den statiske internetprotokol for en server, du er interesseret i, kan du pinge den gennem Windows-kommandoprompten.