Sådan Wire og Installer en Cat 5 Keystone Jack

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Fjern en tomme af yderbeklædning fra enden af ​​CAT-5E-kablet med en kabeljakke-stripper for at afsløre de farvede snoet trådpar indeni. Fjern eller afmonter dækslet til Keystone jacket.

2.

Placer alle otte ledninger i midten af ​​jacket; derfra lægger hver farvekodet wire over den tilsvarende farvekodede slot oven på Keystone jacket. Brug den plastik 'stans ned' header, der fulgte med stikket, for at trykke trådene ind i stikkene. Læs instruktionerne, der fulgte med Keystone jacket, for at bestemme om ledningerne tilsluttes lige ud af bagsiden eller 90 graders vinkel. De enkelte ledninger skal forblive snoet sammen inden for 1/2-tommer af deres forbindelsespunkt til stikket for datakablet til at virke korrekt.

3.

Udskift topdækslet af Keystone jacket. Placer Keystone-stikket i vægpladen fra bagsiden. Skub bunden af ​​stikket for at fastgøre bundlåsen, og tryk derefter på toppen af ​​stikket, indtil du hører et klik. Fastgør vægpladen fast til væggen med fastgørelsesskruerne.

Cat-5-kabel er også kendt som Ethernet-kabel eller kategori 5-kabel; dette er en nuværende industristandard til telefon- og netværksledninger. Cat-5-kabler indeholder fire par 24-gauge snoet kobbertrådspar, der afsluttes i en Keystone jack. En Keystone jack er en kvindelig stik, der bruges i lokale netværk (LAN). Det er en standardiseret snap-in pakke til montering af lavspændings elektriske stik i en Keystone vægplade. Kabling og installation af en Cat-5 Keystone-jack kan forekomme at være en teknisk opgave, men proceduren er ret enkel og ligetil. Lær, hvordan du leder en Keystone jack og spar dig selv nogle penge.