Sådan bruges vækmeddelelser med Windows Live Messenger

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Klik på knappen 'Start' og vælg 'Alle programmer'. Vælg 'Window Live' og klik på 'Window Live Messenger.' Du kan også dobbeltklikke på genvej 'Windows Live Messenger' -ikonet på skrivebordet, hvis der er en.

2.

Log ind på dit Windows Live Messenger med din email-adresse og adgangskode, og Klik på 'Log på' knappen. Luk popup-vinduet 'Velkommen', hvis du bliver bedt om det. Klik på menuen 'Fil' og vælg 'Status'. Vælg 'Away' for at give besked til dine kontakter, som du er væk og ikke ledig til at chatte.

3.

Du kan også klikke på dit Windows Live-navn ved siden af ​​dit billedikon og vælge ' Away 'i dropdown boksen. Klik på feltet under dit Windows Live navn og skriv din væk besked. Tryk på 'Enter' -tasten for at afslutte den tilpassede væk-besked. Brug meddelelsen væk når du ikke bruger chat.

Window Live Messenger er en instant messaging software, der er forudinstalleret på Windows-operativsystemer. Det er integreret med andre Microsoft-produkter som Microsoft Outlook. Med Windows Live Messenger kan en computerbruger kommunikere med sine venner og familie og også sende og modtage videochat. Det kan dog være svært at modstå Windows Live Messenger, mens du arbejder på computeren eller hovedet ned i et vigtigt projekt. Du kan bruge funktionen 'Min status' til at underrette dine kontakter i din liste og ændre din status til 'Væk'.