Sådan får du adgang til Belkin Wireless G Router

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Åbn en webbrowser på en stationær computer, der er hårdt tilsluttet til routeren. Hvis du kun har en bærbar computer, eller dit skrivebord også er trådløst forbundet, skal du tilslutte en stationær computer eller bærbar computer til Belkin-router. For at gøre det skal du tilslutte et Cat5 Ethernet-kabel til internet / WAN-porten på bagsiden af ​​routeren og tilslut den anden ende til computerens Ethernet-port. En ledningsforbindelse er nødvendig for at få adgang til Belkin routerindstillingerne.

2.

Skriv 192.168.2.1 i webadressefeltet i webbrowseren og indlæs siden ved at trykke på 'Return' eller 'Enter' på tastaturet.

Indtast 'admin' i brugernavnskassen, der vises på skærmen, og lad adgangskoden være tom og tryk 'Return' eller 'Enter' for at få adgang til Belkin router indstillinger.

Tips og advarsler

  • Hvis standard brugernavn og adgangskode ikke tillader adgang til Belkin router indstillinger , den eneste måde at komme ind i routeren er at beherske nulstille den for at gendanne standard brugernavn og adgangskode. For at gøre dette skal du holde en nål i nulstillingshullet på bagsiden af ​​routeren i 10 sekunder. Når routeren er nulstillet, blinker lysene.
  • Hvis du har besluttet at aktivere sikkerhed på din Belkin-router, skal du først få adgang til Belkin routerindstillingerne. Disse indstillinger er placeret i GUI (grafisk brugergrænseflade) og for at komme til dem skal du have en computer, der er hårdt forbundet til routeren selv. Dette hjælper med at forhindre nogen i at få adgang til dine routerindstillinger bedragerisk. Når du har adgang til routerindstillingerne, har du evnen til at sikre router og blokere brugere fra den, og du har adgang til at forbinde din router til andre routere for at forbedre størrelsen på dit netværk.