Sådan konfigureres en headsetmikrofon med Skype i Ubuntu

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Slut din headsetmikrofon til din computer. Sæt USB-headset i computerens USB-stik eller sæt lydkontakten i din computer 's' Mikrofon 'lydstik. Headsetmikrofoner vil ikke fungere, hvis de 'er tilsluttet til den forkerte lydstik.

2.

Åbn' Sound Preferences '-værktøjet ved at klikke på' System ',' Indstillinger 'og 'Lyd'.

3.

Klik på fanen 'Indgang' øverst i vinduet 'Lydindstillinger'.

4.

Vælg headsetenheden ved at klikke på den i listen 'Vælg en enhed til lydindgang' nederst i vinduet 'Lydindstillinger', hvis der findes flere enheder.

5.

Klik på 'Connector' boksen i vinduet 'Sound Preferences' og klik på det stik, som headsetmikrofonen er tilsluttet på listen. For eksempel, klik på 'Analog mikrofon.'

6.

Juster indgangsvolumenet for headsetmikrofonen ved at klikke og trække skyderen 'Indgangsvolumen' under fanen 'Indtastning' til højre eller venstre.

7.

Kontroller, at headsetmikrofonen ikke er dæmpet ved at klikke afkrydsningsfeltet 'Mute' til højre for 'Input Volume', hvis det er markeret. < /p>

8.

Test din headsetmikrofon ved at tale med den. Indikatorindikatoren i vinduet 'Lydindstillinger' bevæger sig, når Ubuntu registrerer lydindgang.

9.

Åbn Skype ved at klikke på 'Programmer', 'Internet' og 'Skype.'

Log ind på din Skype-konto.

/p>

11.

Åbn Skype-præferencer vinduet ved at klikke på det lille blå 'Skype' ikon nederst til venstre i skype-vinduet og klikke på 'Valg'.

12.

Klik på 'Lydenheder' i venstre side af Skype 's' Valg '-vinduet.

13.

Klik afkrydsningsfeltet 'Tillad skype til automatisk justering af min blander' i vinduet 'Indstillinger' i Det er ikke markeret.

14.

Kontroller, at headsetmikrofonen er konfigureret korrekt ved at foretage et testopkald. Klik på knappen 'Lav et testopkald' i Skype 's' Valg '-vinduet og tal ind i din headsetmikrofon, når du bliver bedt om det.

Ubuntu Linux er et gratis, open-source pc-operativsystem. Skype er et almindeligt anvendt lydchatprogram. Skype-steder opfordrer gratis til andre computere, der kører Skype over internettet eller giver en betalt tjeneste, der giver brugerne mulighed for at ringe til fastnet og mobiltelefoner over hele verden. Konfigurer din headsetmikrofon med Skype i Ubuntu og hør i Skype-opkald.