Sådan opretter du et Belkin Network USB Hub

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Placer Belkin Network USB Hub på et sted inden for rækkevidden af ​​din trådløse router. Stik strømadapteren ind i væggen, og tilslut Belkin Network USB Hub til routeren vha. Ethernet-kablet.

2.

Indsæt cd'en, der fulgte med Belkin Network USB Hub'en i computerens cd-drev og klik på 'Install Control Center', når pop op-vinduet vises.

3.

Klik på 'Næste' i de første tre vinduer i installationsprogrammet, Klik derefter på 'Start' for at starte installationen. Når installationen er færdig, klik på 'Afslut'. Gentag denne proces på hver computer, som du gerne vil give adgang til Belkin Network USB Hub.

4.

Tilslut de enheder, som du gerne vil dele mellem computere til Belkin Network USB Hub ved hjælp af enhederne 'USB-kabler.'

5.

Installer driverne for hver enhed på hver computer, der vil forbinde til enheden. For at installere driverne skal du indsætte installationsskiven, der følger med hver enhed, og følge installationsvejledningen på skærmen. Alternativt kan du downloade driverne fra producentens hjemmeside. Følg instruktionerne på hjemmesiden for korrekt installation. Belkin Network USB Hub er nu klar til brug.

Belkin Network USB Hub giver dig mulighed for at forbinde flere USB-enheder, såsom printere, MP3-afspillere og harddiske, til dit netværk. Enheder, der er forbundet til navet, kan derefter få adgang til enhver computer på dit netværk. Navet, der har fem USB-porte, forbinder din router med et ethernet-kabel. Hvis du har brug for mere end 5 USB-porte, kan du tilføje et USB-hub til Belkin Network USB Hub. Fra juli 2010 er Belkin Network USB Hub kun kompatibel med Windows XP og Vista.