Sådan opretter du et DSL-modem til computeren

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Slut dit DSL-modem til telefonstikket tættest på din computer, der vil få adgang til internettet. Tilslut din Ethernet-kabel fra bagsiden af ​​modemet bag på computerens Ethernet-forbindelsesport. Tænd for DSL-modemet eller sørg for, at det er sat i stikkontakten.

2.

Genstart computeren. Klik på 'Start' i Windows og klik på 'Kontrolpanel.' Vælg 'Netværk og deling' og 'Opret et nyt hjemmenetværk.'

3.

Klik på dit DSL-modem, når guiden til netværkskonfiguration anmoder om, hvilken type modem du har. Din computer vil forsøge at søge efter tilgængelige DSL-modemmer, der er sluttet til computeren. Klik på dit DSL-modem, når computeren har lokaliseret det. computeren vil forsøge at konfigurere sig med DSL-modemet, som automatisk vil nulstille DSL-modemet til at synkronisere.

4.

Opret et unikt navn til dit hjemmenetværk og lav en adgangskode Kun administratoren kan foretage ændringer i netværket. Din computer kan automatisk oprette forbindelse til internettet eller genstarte computeren igen, før de nye ændringer træder i kraft.

5.

Åbn dig r webbrowser og få adgang til dit yndlingswebsted for at bekræfte internetforbindelse.

Dit DSL-modem er det vigtigste udstyr, der er nødvendigt for din computer til at surfe på internettet og nyde flammende download- og uploadhastigheder. Sørg for, at din telefonlinje er blevet leveret, og din konto er oprettet hos din internetudbyder for at oprette forbindelse til internettet. En konto, der er tilvejebragt, betyder, at telefonlinjerne er konfigureret og testet eksternt fra din internetudbyder for at håndtere DSL-signalet.