Sådan opsættes trådløs udskrivning i Vista

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Klik på Windows Vista 'Start' -knappen og klik på genvejen 'Kontrolpanel'. Klik på linket 'Netværk og internet' i Kontrolpanel, og klik derefter på 'Netværk og delingscenter'. Klik på 'Change Adapter Settings' i dette vindue. Dette åbner et vindue med en liste over dine netværksadaptere konfigureret på din computer.

2.

Dobbeltklik på dit trådløse adapterikon. Dette åbner et konfigurationsvindue. Marker afkrydsningsfeltet 'Fil og printerdeling til Microsoft-netværk' for at aktivere trådløs udskrivning af din Vista-maskine. Klik på 'OK' for at gemme dine indstillinger og lukke egenskabsvinduet.

3.

Rul ned vinduet 'Netværk og delingscenter' åbnet i trin 1 og vælg 'Tænd printer deling.' Klik på 'Anvend' i dette vindue for at gemme dine indstillinger. Gå tilbage til hovedvinduet i kontrolpanelet.

4.

Klik på linket 'Hardware og lyd', og klik derefter på 'Printere'. Her vises en liste over alle de printere, der er konfigureret på din maskine.

5.

Højreklik på den printer, du vil dele, og vælg 'Deling'. Marker afkrydsningsfeltet 'Del denne printer'. Indtast et venligt navn til printeren i den medfølgende tekstboks. Klik på 'OK' for at færdiggøre dine indstillinger for trådløs udskriftsdeling.

Windows Vista giver dig mulighed for at dele dine lokale printere til hardwired og trådløse netværk brugere. Inden du kan dele en printer til trådløse brugere, skal du aktivere trådløs printerdeling i Vista-systemets konfigurationer. Når denne indstilling er aktiveret, kan enhver bruger, der er tilsluttet netværket, tilslutte og udskrive til din printer. Dette er gavnligt til hjemme- eller kontorbrugere, der har trådløse bærbare computere, der skal bruge netværksudskrivningstjenester.