Sådan overfører du software fra bærbar pc til bærbar computer

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Tænd begge bærbare computere. Tilslut den ene ende af en broget USB-kabel til en bærbar computer og den anden ende af ledningen i den anden bærbare computer.

2.

Indsæt cd'en til USB-kabel software i en af ​​computerens s cd-drev. Følg vejledningen på skærmen for at afslutte installationen. Når du bliver spurgt, hvilken type forbindelse du ønsker, skal du vælge 'netværksadapter.'

3.

Installer USB kabel software på den anden computer.

4.

Klik på ikonet Computer på en af ​​computere. Den anden computer skal vises som et ledigt drev på hoveddisplayet. Gentag processen på den anden computer.

5.

Find de filer eller mapper, du vil overføre. Klik på filerne og træk dem til det andet computerikon. Filerne vil automatisk overførsel.

Tips og advarsler

  • Forsøg ikke at bruge en almindelig USB-ledning, da det kan beskadige computeren.
  • Bridged USB-ledninger er måske den hurtigste måde at overføre data fra en computer til en anden. Denne direkte forbindelse gør overførsler næsten øjeblikkelige, uanset om dataene er fotos, musik eller endda software. Bridged USB-ledninger gør overførsler mulige takket være det elektriske kredsløb i midten, der gør det muligt for computeren at kommunikere og giver mening af dataene. Med denne type ledning kan du også dele internetadgang.