Sådan registreres en MP4 Mime Type i IIS

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Klik på Windows 'Start' -knappen. Klik på 'Programmer', og klik derefter på 'Administrative værktøjer.' Klik på 'Internet Information Services Manager' i listen over menupunkter. Dette åbner IIS-konsollen.

2.

Klik på navnet på din IIS-server i venstre panel. Dette gør det muligt at vælge flere muligheder i den centrale detaljeringsrude. Dobbeltklik på ikonet mærket 'MIME typer'. Klik på linket 'Tilføj' i højre panel. Dette åbner en konfigurationsdialogboks.

3.

Indtast '.mp4' i tekstfeltet 'Filnavnudvidelse'. Indtast 'video / mp4' i tekstboksen 'MIME Type'. Klik derefter på knappen 'OK'.

Tips og advarsler

  • Flere MIME-typer er tilgængelige til konfiguration (se afsnittet Ressource). Hver af disse kan konfigureres i IIS-konsollen, hvis de ikke allerede er tilføjet til webstedsindstillingerne.
  • Multipurpose Internet Mail Extensions (MIME) typer instruerer brugerens webbrowser for at åbne et specifikt program til en filtypenavn. MIME typer er nogle gange tilpassede filtyper oprettet af webstedsprogrammereren. MP4 MIME-typen er en videotype, og det er konfigureret i IIS-konsol (Internet Information Services). Dette instruerer brugerens webbrowser til at bruge standardvideoprogrammet, når du kører denne fil fra websiderne.