Sådan tilkobles en 8-port router til en computer

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Slut den ene ende af Ethernet-kablet til computernetværksadapteren. Tilslut den anden ende af kablet til en af ​​de frie porte på routeren. Noter portnummeret, og kontroller, at begge forbindelser er tætte.

2.

Tænd for computeren. Overhold routeren; lyset, der repræsenterer routerportnummeret, hvor computeren er tilsluttet, skal begynde at flimre.Bemærk: Hvis portnummeret, som computeren er tilsluttet, ikke lyder Efter ca. et minut skal du afbryde Ethernet-kablet og udskifte det med en ny.

3.

Åbn et webbrowservindue på computerens skrivebord. Skriv en webadresse i adresselinjen (f.eks. 'Http://www.google.com' eller 'http://www.yahoo.com') og tryk på 'Enter' -tasten.

Mens routere er bedst kendt for at lade flere computersystemer forbinde trådløst til et netværk, er næsten alle routere, der sælges til forbrugermarkedet, også i stand til at acceptere kabelforbindelser. En computer med en kablet netværksadapter kan bruge en router lige så nemt som en computer med et trådløst netværkskort; Den eneste forskel er den metode, hvormed computeren forbinder til routeren.