Sådan tilslutter du en 2. ny computer til en router

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

Hard Wired

1.

Sluk modemet og routeren ved at tage dem ud af strømkilderne.

2.

< p> Indsæt et Cat5 Ethernet-kabel i en af ​​LAN-portene (lokalnetværk) på bagsiden af ​​routeren.

3.

Slut den anden ende af Cat5 Ethernet kabel i Ethernet-porten på bagsiden af ​​pc'en.

4.

Tænd for modemet og vent indtil 'data' -lyset lyser solidt. Tænd for routeren og vent indtil 'Internet' -lyset er solidt. Undersøg det lys, der svarer til LAN-porten, som Cat5-kablet sikrer, at det tændes. Når du har tændt, har stationær computer internetadgang.

5.

Tænd computeren og lad den starte op. Når computeren har startet, har den internetadgang.

Trådløs forbindelse

1.

Dobbeltklik på Wi-Fi-ikonet, der vises i værktøjskassen, der er placeret i nederst til højre på computerskærmen.

2.

Aktivér Wi-Fi-luftkortet inde i computeren ved at vælge 'Wi-Fi on' fra rullemenuen menuen i nederste venstre side af Wi-Fi-guiden.

3.

Vælg din router fra listen over trådløse netværk, der findes i dit område. For at markere det skal du dobbeltklikke på routernavnet. Indtast routersikkerhedsadgangskoden, hvis routeren har sikkerhed aktiveret. Ellers forbinder computeren automatisk.

Tips og advarsler

  • Mange stationære computere har indbyggede Wi-Fi-kort for at tillade trådløs adgang. Hvis dit skrivebord har et indbygget trådløst kort, kan du følge trinene 'trådløs forbindelse' for at oprette forbindelse trådløst. Du kan også følge de 'Hard Wired' trin til en bærbar computer, hvis du ønsker at have den hårdt tilsluttet til netværket.
  • Det er en misforståelse, at kun en computer kan sluttes til en trådløs router ad gangen. Faktisk forbinder en anden computer den samme proces til at forbinde den første computer. Du har to muligheder: Hvis 2. computer er en stationær computer, vil du måske forbinde den med en ledning; hvis den anden computer er en bærbar computer, er den foretrukne metode til forbindelse næsten altid gennem trådløs Wi-Fi.