Sådan bruges en trådløs router med kabel-internet

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Tilslut stikket til den kvindelige kabelstik til male-stikket på væggen eller kabelforbindelsesboksen (normalt i kælderen). Tilslut den anden kvindelige ende af ledningen til hanstikket på bagsiden af ​​dit kabelmodem. Sørg for at begge hunkonnektorer er helt gevind og tætte på hanstikkene for at sikre en korrekt tilslutning.

2.

Slut den ene ende af Ethernet-kablet til kabelmodemets bagside, indtil du hører det snappe på plads. Slut den anden ende af Ethernet-kablet til Internet / WAN-porten på bagsiden af ​​din trådløse router.

3.

Slå kabelmodemet på. Normalt har kabelmodem ikke en strøm tænd / sluk-knap. Enheden tænder simpelthen ved at tilslutte enheden. Tillad tid for 'Internet' -lampen at tænde. Det kan fortsætte med at blinke. Dette er normalt og angiver datatransmission.

4.

Slå den trådløse router på. Igen har de fleste populære trådløse routere som Linksys og Belkin ikke tænd / sluk-switche. De tænder, når de er tilsluttet.

Master-nulstil den trådløse router, hvis routeren tidligere blev brugt, og du er ikke sikker på, at routeren er konfigureret til at tillade alle enheder at forbinde det. For at nulstille routeren skal du sætte en lille nål i nulstillingshullet, der er placeret på bagsiden af ​​routeren. Hold stiften på plads, indtil lysene på routeren blinker.

6.

Få adgang til 'Administrer internetforbindelser' indstillingen på din pc eller indstillingen 'join andre netværk' på din Mac. Med en pc skal du vælge 'find networks' for at finde din routerens trådløse forbindelse. En Mac søger automatisk efter forbindelsen. Vælg din router fra listen over fundne netværk og etabler forbindelsen.

I dag vil folk ikke have en tethered forbindelse til deres modem. De ønsker at kunne arbejde, mens de sidder udenfor eller mens de sidder på deres sofa. Men nogle mennesker føler, at opnå dette mål kræver en grad i datalogi. Opsætning af en trådløs router med kabel Internet kræver ikke specialiseret viden om netværk. Opsætningen er grundlæggende og kræver kun et ekstra udstyr: den trådløse router.