Sådan får du adgang til en Wi-Fi-forbindelse

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Se over computerens hardware for at finde ud af, om din maskine har et internt Wi-Fi-kort. Et sådant Wi-Fi-kort giver dig mulighed for straks at få adgang til en Wi-Fi-forbindelse. Du finder disse specifikationer i computerens brugervejledning og relateret dokumentation.

2.

Tilslut en ekstern Wi-Fi USB-dongle til din computer, hvis du mangler en intern Wi- Fi-kort. Denne dongle sættes i USB-porten på bagsiden eller siden af ​​din computer.

3.

Vent nogle øjeblikke efter at du har tilsluttet den eksterne Wi-Fi USB-dongle for at din maskine til at registrere den nye hardware. Du skal modtage en besked på skærmen, når hardwareen registreres. Du kan også genstarte din computer efter at du har plugget ind donglen.

4.

Find det trådløse ikon på din computers skrivebord. Hvis du bruger en Windows-maskine, kan du find dette ikon på højre side af værktøjslinjen nederst på tværs af knappen 'Start'. Hvis du bruger en Apple Mac, kan du finde dette trådløse ikon på højre side af den øverste værktøjslinje ved siden af ​​volumenikonet. < /p>

5.

Vælg ikonet for det trådløse netværk med musemarkøren. På en Mac kan du enkelt klikke på ikonet for det trådløse netværk, mens du på en pc skal dobbeltklikke på den. En liste over Alle netværk inden for rækkevidde kommer op. Klik på det netværk, du forsøger at deltage i.

6.

Indtast adgangskoden til netværket, når du bliver bedt om det, forudsat at det er passwordbeskyttet. Hit 'Enter.' Hvis du ikke har adgangskoden til det krypterede netværk, kan du ikke deltage i det og skal prøve en offentligt tilgængelig Wi-Fi-forbindelse.

7.

Vent nogle øjeblikke til din forbindelse til at deltage i Wi-Fi netwo rk. Du vil se en meddelelse fra det trådløse ikon, eller du vil se det vise en trådløs signalstyrkeaflæsning. Du har nu adgang til Wi-Fi-forbindelsen og kan surfe på internettet ved hjælp af denne forbindelse.

Adgang til en Wi-Fi-forbindelse på din computer kræver en af ​​to løsninger. Du kan enten bruge et internt Wi-Fi-kort, hvis din computer er udstyret med en, eller du kan bruge en ekstern Wi-Fi USB-dongle, der kan tilsluttes USB-porten på din maskine. Brug af en af ​​disse metoder giver dig mulighed for nemt at slutte dig til en offentlig Wi-Fi-forbindelse eller endda få adgang til en privat Wi-Fi-forbindelse, hvis du har adgangskoden. Adgang til et trådløst netværk med en af ​​disse løsninger kræver ingen eksisterende netværkskompetence.