Sådan forbinder du en bærbar til en Linksys

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

Trådløs forbindelse

1.

Tilslut et Ethernet-kabel til Ethernet-porten 'Internet / WAN' på bagsiden af ​​Linksys-routeren. Slut den anden ende af Ethernet-kablet til Ethernet-porten på bagsiden af ​​modemet. Dette fuldender forbindelsen mellem internetudbyderen og din router.

2.

Slut et Ethernet-kabel til en af ​​Ethernet-portene med titlen 'LAN' på bagsiden af Linksys router. Tilslut den anden ende af det pågældende Ethernet-kabel til Ethernet-porten på venstre eller højre side af din bærbare computer. Dette supplerer internetforbindelsen til computeren.

3.

Tilslut kabelmodemets strømforsyning, og vent indtil 'Internet' eller 'Data' -lyset bliver solidt. I nogle tilfælde blinker 'Data' -lyset for at indikere dataoverførsel.

4.

Slut routerens strømforsyning til, og vent ca. 20 sekunder for routeren at starte op og forbinde til internettet. Din laptop forbinder automatisk til internettet, uanset sikkerhedsindstillingerne på routeren, fordi computeren har en kabelforbindelse. Hvis den bærbare computer ikke opretter forbindelse til internettet, skal du genstarte den. I nogle tilfælde kan computere ikke registrere en ny internetforbindelse, før du genstarter.

Trådløs forbindelse

1.

Slut et Ethernet-kabel til Ethernet-porten med titlen ' Internet / WAN 'på bagsiden af ​​Linksys router. Tilslut den anden ende af Ethernet-kablet til Ethernet-porten på modemets bagside.

2.

Tilslut kabelmodemets strømforsyning og vent til 'Internet' eller 'Data' lyset bliver solidt. I nogle tilfælde blinker 'Data' -lyset for at indikere dataoverførsel.

3.

Slut routerens strømforsyning til, og vent ca. 20 sekunder for routeren at starte op og tilslutte til internettet.

4.

Åbn menuen 'Start' på din bærbare computer og derefter få adgang til 'Kontrolpanel'. Åbn 'Netværksforbindelser' og tænd for Wi-Fi. Wi-Fi-guiden søger efter netværk. Vælg din Linksys-router fra listen over netværk, computeren finder og forbinder til den.

Du har to muligheder for at forbinde din bærbare computer til en Linksys-router. Den mest almindelige forbindelse er trådløs, da du bruger en bærbar computer. Denne type forbindelse giver dig mulighed for at strejfe overalt, hvor du vil, så længe du holder dig inden for ca. 30 fod af din router. Den anden mulighed er at binde din bærbare computer til routeren. Denne metode bruger kabler og begrænser dit rækkevidde af roaming. Nogle vælger dette, når batteriet i deres bærbare computer kræver en konstant forbindelse til strøm. At være hårdt tilsluttet til routeren forhindrer midlertidigt tab af signal, der er typisk for trådløse forbindelser.