Sådan tilkobles en Linksys

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Anbring et Ethernet-kabel i modemets Ethernet-port. Normalt har et modem kun et Ethernet-stik, og det ligner en standard telefonstik - kun dobbelt så stor.

2.

Placer den anden ende af Ethernet-kablet i Ethernet-porten på bagsiden af ​​Linksys-routeren. Porten er mærket 'Internet / WAN.'

3.

Forbind alle computere, du planlægger at ledes til routeren, til en af ​​LAN-portene på bagsiden af ​​routeren . For at gøre dette skal du sætte et Ethernet-kabel i LAN-porten og derefter slutte den anden ende af kablet til Ethernet-porten på bagsiden af ​​computeren. Hvis du vil have alle netværkskomponenter til trådløs forbindelse til routeren, skal du springe over dette trin.

4.

Slut strømkablet til kabelmodemet, og vent derefter 20 sekunder for modemet til strøm og tilsluttes internetudbyderen.

5.

Slut strømkablet til den trådløse router, og vent indtil 'Internet / klar' -lyset bliver solid.

6.

Aktivér Wi-Fi'en på din computer og udfør en søgning efter Linksys-routeren. Vælg din router fra listen over routere, som din computer befolker. Computeren forbinder derefter til internettet, der sendes fra routeren.

Oprettelse af en trådløs internetforbindelse med en Linksys-router giver dig mulighed for at strejfe, mens du arbejder på internettet. Du behøver ikke at binde dig selv til et skrivebord. At være på farten giver dig mulighed for at multitask på en måde, der ikke tidligere var mulig før trådløs forbindelse. Oprettelse af forbindelsen på Linksys er grundlæggende og kan opnås på kort tid.