Tilføjelse af et SSL-certifikat til IIS

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Klik på din Windows 'Start' -knap på din webhostserver. Klik på 'Programmer', og klik derefter på 'Administrative værktøjer.' Klik på genvejstasten 'Internet Information Services (IIS) Manager' for at vise din IIS-konsol.

2.

Klik på servernavnet på venstre side af dit vindue. Dobbeltklik på ikonet 'Servercertifikater' i afsnittet Centerdetaljer. Dette åbner et nyt konfigurationsvindue.

3.

Klik på linket mærket 'Komplet certifikatforespørgsel' i højre panel. Indtast navnet og stien til dit SSL-certifikat. Indtast et venligt navn til dit domæne i tekstfeltet under SSL-banen. Klik på 'OK' for at gemme dine indstillinger. Vinduet lukkes.

4.

Klik på linket 'Bindinger' i højre panel i hovedvinduet. I det åbnede vindue skal du vælge det domænenavn, for hvilket certifikatet er konfigureret. Klik på 'OK' for at gemme dine indstillinger.

5.

Test det nye certifikat ved at åbne en webbrowser og navigere til dit domæne. I stedet for at bruge 'HTTP' prefixet, brug 'HTTPS.' Dette åbner hjemmesiden ved hjælp af de krypterede SSL-certifikatoplysninger.

Din Internet Information Server (IIS) har en konsol, hvor du kan tilføje et SSL-certifikat (Secure Socket Layer). Et SSL-certifikat indeholder krypteringstjenester, som beskytter dine kunders information, når de indtaster det på dine websider. Kryptering beskytter mod identitetstyveri, så hackere ikke kan stjæle privat information. Hvis de krypterede data læses, skal de dechifteres fra Den krypterede tekst. SSL-certifikatet indeholder dekrypteringsnøglen, så informationen sendes frit mellem en brugers browser og webserveren.