Den bedste måde at få mit TV over min computer

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Tilslut din fjernsynstuner til din computer. For bærbare computere er din eneste rigtige mulighed at bruge en USB-tv-tuner, men til stationære pc'er kan du enten installere USB-tuner eller et TV-tunerkort direkte i et af dit bundkortets ekspansionsspor.

2.

Installer driverne fra tv-tunerkortet på din computer ved at sætte driverens disk i din computers optiske diskdrev. Efter et øjeblik vises et vindue med meget grundlæggende muligheder. Du skal blot klikke på 'Install' og følge de meget grundlæggende instruktioner fra softwaren.

3.

Slut den ene ende af dit ekstra koaksialkabel til tv-tunerkortet og stram efter behov. Når du er færdig, skal du slutte den anden ende af koaksialkabelet til en af ​​de to frie stik på kabelens splitters tokant.

4.

Skru kablet ind i dit fjernsyn og skru det ind i kabelsplitterens ensidige side.

5.

Slut det andet ledige koaksialkabel til fjernsynet, mens du skruer den anden ende ind i kabelsplitteren

6.

Start din mediecenter-software og følg de grundlæggende instruktioner for at aktivere tv-feedet.

Tips og advarsler

  • Hvis du ikke er bekendt med at installere udvidelseskort, skal du bruge en USB-baseret tv-tuner.
  • Med programmer som Windows Media Center, som følger med Windows 7 og visse versioner af Windows Vista og Windows XP, kan du streame live-tv via din computer. Således kan du se forskellige programmer i forskellige lokaler eller endda optage bestemte shows på din computer. Har ikke Windows Media Center? Intet problem. Gratis programmer som SesamTV, MediaPortal og, for Mac-ejere, bruger Plex Media Center samme grundlæggende hardware.