Jeg kan ikke oprette forbindelse til en Linksys URL

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Sørg for, at din Linksys-router eller -modem er tilsluttet. For at kunne indlæse din Linksys-URL korrekt skal enhedens netledning være tilsluttet en stikkontakt eller en anden strømkilde, som f.eks. en forlængerledning eller en stikkontakt.

Se på Ethernet-kablet, der er tilsluttet bag på Linksys-router eller modem. Sørg for, at Ethernet-kablet er tilsluttet 'Out' -indgangen på bagsiden af ​​enheden.

3.

Se på Ethernet-kablet på det sted, hvor det er tilsluttet til din computer. Dette Ethernet-kabel skal være korrekt tilsluttet til computerens netværkskort via indgangen på bagsiden af ​​maskinens tilfælde.

En Linksys-URL er internetprotokoladressen til dit Linksys-brandmodem eller -router. Hvis du skriver denne URL til din browsers adresselinje, indlæses din Linksys-konfigurationsside, hvor du kan foretage ændringer i, hvordan din enhed fungerer. Den eneste grund til, at denne Linksys-URL ikke ville blive indlæst, skyldes, at din computer ikke er korrekt forbundet til Linksys-enhed via et Ethernet-kabel.