Sådan Post Avatars på Deviant Art

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Find et godt eksempel på din kunst og åben det i et billedredigeringsprogram. Reducer størrelsen så meget som muligt, men ikke så meget, at billedet ikke længere er klart. Du kan også vælge en del af det stykke, som du føler, fungerer godt alene, som et smukt ansigt eller en dygtig hånd.

2.

Beskær dit billede til en størrelse på 50x50 pixels. En pixel er en lille kvadrat af farve. Du skal forstørre dit billede for at se hver firkant klart. Gem dette billede som en separat fil, så du kan lave flere kopier.

3.

Log på deviantart.com og gå til din profilside. Klik på feltet firkant i øverste venstre hjørne. Det skal sige 'avatar', når du svæver musen over det.

4.

Klik på knappen, der siger 'Skift din avatar'.

5.

Klik på knappen 'Tilføj en fil'. Vælg dit gemte 50x50 pixel PNG, JPG eller GIF (disse er filtyper) billede. Klik på upload-knappen. Du er færdig med at ændre din avatar. Nu rulle til bunden af ​​redigeringssiden og klik på 'OK' knappen. Dine oplysninger er nu blevet gemt.

Deviant Art er en hjemmeside for kunstnere i en række medier. Deviant Art 's platform gør det muligt for kunstnere at interagere, kommentere arbejde vist på hjemmesiden, starte emnespecifikke grupper og netværk med kunstnere af forskellig evne, samtidig med at de får feedback, kritik og forslag til forbedringer. Din avatar er dit visitkort på Deviant Art , og det kan bruges til at tiltrække besøgende til din side.