Sådan får du flere stemmer til Ventrilo

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Download Microsofts sangtekst SDK, der indeholder nye stemmer til Windows-talefunktionen (se Ressourcer). Rul ned på websiden og klik på linket 'Download' til højre for 'SpeechSDK51.exe.'

2.

Dobbeltklik på den downloadede fil 'SpeechSDK51.exe' på din computer.

3.

Klik på knappen 'Unzip' i vinduet 'WinZip Self Extractor', der vises, og klik på 'OK', når du bliver bedt om det.

4.

Klik på 'Luk' knappen i vinduet 'WinZip Self Extractor'.

Åbn Windows Stifinder ved at klikke på 'Start', 'Alle programmer', 'Tilbehør' og 'Windows Stifinder.' < /p>

6.

Naviger til den mappe, du har hentet Speech SDK installatøren til med Windows Stifinder. Som standard er det den samme mappe du downloadede 'SpeechSDK51.exe' til.

7.

Dobbeltklik på filen 'setup.exe'.

8.

Installer tal SDK ved at klikke på 'Næste, 'læsning af licensaftalen og klik på' Jeg accepterer 'og' Næste ', hvis du accepterer, klikker på' Næste 'c licking 'Next' igen og klik på 'Install.' Klik på 'Afslut' når du bliver bedt om det.

9.

Åbn Ventrilo ved at klikke på 'Start', 'Alle programmer', 'Ventrilo' og derefter 'Ventrilo'.

Klik på knappen 'Setup' i vinduet 'Ventrilo'.

11.

Klik på fanen 'Tale' øverst i vinduet 'Opsætning'.

12.

Vælg en stemme ved at klikke på boksen til højre for 'Voice' stemme fra listen og klikke på 'OK'.

Tips og advarsler

  • Microsoft leverer kun et tal SDK til 32-bit systemer. 64-bit version af Ventrilo kan ikke se de installerede stemmer. Installer 32-bit versionen af ​​Ventrilo i stedet, hvis du bruger Ventrilo på et 64-bit operativsystem (se Resources).
  • Ventrilo er en Voice-over-Internet Protocol (VoIP) applikation, der almindeligvis anvendes af spillere. Brugere forbinder til Ventrilo-servere med Ventrilo-klientprogrammer på deres computere, og serverne sender lyden fra en Ventrilo-klient til alle de andre. Ventrilo indeholder også tekstchat og har en tekst til tale-mulighed, der læser tekstchatten højt. Ventrilo bruger Microsoft Windows-talefunktionen, og stemmer installeret til talefunktionen er tilgængelige i Ventrilo's valgfelt. Som standard indeholder nyere versioner af Windows kun en enkelt stemme. Få flere stemmer til Ventrilo ved at downloade dem fra Microsoft.