Sådan indstilles en WiFi-forbindelse

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Træk dit bredbåndsmodem ud af den strømkilde, den er tilsluttet.

2.

Sæt dit Ethernet-kabel bag på Bredbåndsmodemet. Der er en tydeligt markeret Ethernet-port her.

3.

Tilslut den anden side af Ethernet-kablet bag på din trådløse router. Der vil være et Ethernet porten her, ligesom det var på bredbåndsmodemet. Afhængigt af din model af router vil denne port sandsynligvis blive opført som 'WLAN' eller 'Internet'.

4.

Tilslut modemet tilbage i strømkilden, og lad det starte op og opdage den vedlagte trådløse router.

5.

Find vejledningen, der sendes med din trådløse router. absolut nødvendigt, da den indeholder den nødvendige webadresse (webadresse) og standardadgangskoden, der er nødvendig for at indstille tilladelserne til dit nye Wi-Fi-netværk. Bemærk både standardadgangskoden og den unikke webadresse.

6.

Indtast webadressen i adresselinjen i din valgte webbrowser og tryk 'Enter'.

7.

Vælg et netværksnavn eller 'SSID' til din nye Wi-Fi-forbindelse, når du bliver bedt om det. Vælg også en adgangskode og sikkerhedskrypteringstype, hvis du vælger at beskytte din forbindelse med adgangskode. Mens adgangskoden er dit valg, skal du vælge 'WPA' -kryptering, da det er den overlegne mulighed. Det eneste tilfælde, hvor du måske ikke vælger WPA-kryptering, er, hvis du bruger en gammel router, som kun understøtter WEP-protokollen.

8.

Gem disse indstillinger ved at klikke på ' OK. '

9.

Find det trådløse ikon på din computers skrivebord. På en pc er ikonet på højre side af den nederste værktøjslinje, mens det er på en Mac er på højre side af den øverste værktøjslinje. Klik på dette ikon for at afsløre listen over tilgængelige trådløse netværk inden for rækkevidden af ​​din computers Wi-Fi-kort.

10.

Vælg navnet på dit trådløse netværk fra listen over tilgængelige netværk. Du vil nu blive forbundet til internettet via Wi-Fi.

Oprettelse af en Wi-Fi-forbindelse i dit hjem eller kontor vil give dig brugervenlighed, når du bruger bredbåndsinternet. Du kan trådløst surfe på internettet ved kun at bruge to hardwarestykker: et bredbåndsmodem og en trådløs router. Du skal også bruge instruktionsmanualen, der leveres med routeren, samt et Ethernet-kabel. klar, kan du installere din Wi-Fi-forbindelse og tilslutte dit nye trådløse netværk uanset din eksisterende ekspertise med internetprotokol og Wi-Fi-netværk.