Sådan foretager du et omvendt opslag via e-mail

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Åbn en større søgemaskine som Google, Yahoo! Søg eller MSN-søgning.

2.

Skriv e-mail-adressen og tryk på søgeknappen. Normalt bør du få nogle resultater fra websteder, hvor målet har tilmeldt sig den email adresse.

3.

Gentag søgeprocessen på sociale netværkssider som Facebook, MySpace eller Hi5. Hvis målet har brugt e-mail-adressen til at tilmelde sig sociale netværkssites, vil deres profil give dig nogle værdifulde oplysninger.

4.

Hvis du ikke er tilfreds med mængden af de oplysninger, du har fundet, kan du bruge et websted, der udfører en automatisk omvendt opslag. Du skal kun indtaste e-mail-adressen på webstedet, og det vil gøre alt, hvad der søger efter dig. Husk, at du måske skal betale for et abonnement for at se resultaterne.

Tips og advarsler

  • Hvis du vælger at lave en manuel email reverse lookup Prøv så mange søgemaskiner og websteder som muligt for at øge dine chancer for at finde resultater.
  • Hvis du vil finde mistede venner eller tidligere kollegaer og vælge automatiserede reverse lookup-sites, skal du sørge for det websted du vælger er en populær, ikke et fupnummer. Scam-websteder er oprettet for at indsamle e-mailadresser for at danne en database, der konstant spammes med uopfordrede e-mails.
  • Et omvendt opslag er en procedure, der bruges til at finde oplysninger om nogen eller noget, baseret på nogle kendte oplysninger om målet. Omvendte opslag via e-mail-adresser kan give meget information om besidderen af ​​postadressen, f.eks. Navn, adresse eller sociale netværksprofiler. Men ikke alle udfylder deres rigtige oplysninger, når de tilmelder sig en e-mail-konto, så ægtheden af ​​resultaterne af en e-mail-omvendt opslag kan ikke garanteres. Email reverse lookups betales normalt service, men du kan manuelt søge efter de oplysninger, du har brug for.