Sådan konfigureres FTP-websteder

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Klik på Windows 'Start' -knappen i proceslinjen. Klik på ikonet 'Kontrolpanel'. Klik på 'System og sikkerhed', og klik derefter på 'Administrative værktøjer.' Klik på 'Internet Information Manager' i listen over værktøjer på din server. Dette åbner en konsol til websider og FTP-konfigurationer.

2.

Højreklik på ikonet 'Sites' i venstre side af vinduet og klik på 'Ny FTP Site.' Dette åbner et nyt konfigurationsvindue med en guide, der hjælper dig med at guide dig gennem oprettelsen af ​​websitet.

3.

Indtast et navn på dit FTP-websted. Dette kan være et genkendeligt navn. I tekstboksen 'Fysisk placering' skal du indtaste mappens placering på harddisken. Klik på knappen 'Næste'.

4.

Indtast internetprotokol-adressen (IP-adressen) for dit FTP-websted, og marker afkrydsningsfeltet 'Start FTP automatisk.' Dette sikrer, at FTP-tjenesten starter hver gang du starter din Windows-server. Klik på 'Næste'. knappen.

5.

Vælg 'Grundlæggende' til godkendelsestype. Vælg 'Læs' og 'Skriv' tilladelser, så brugerne kan uploade og downloade filer fra FTP-serveren. Klik på 'Udfør' for at fuldføre dine konfigurationer.

File Transfer Protocol (FTP) giver dig mulighed for at oprette et websted, der gemmer brugerfiler. Brugere på dit netværk eller på internettet kan uploade og downloade filer, og administratoren kan angive adgangstilladelser for hver mappe og fil. Din Windows-server har internetinformationstjenester, som er hovedkonsollen til webtjenester og indeholder konfigurationerne til din FTP-server.