Sådan opbygger du en trådløs antenne ud af en parabol

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Fjern LNB-enhed (lav støjblok) fra enden af ​​en parabolforlængerarm.

2.

Udskift det med en USB Wi-Fi-adapter. Trådløse G-adaptere kan findes online for $15 til $16 og hos kontorforretninger til omkring $30. Trådløs N er meget hurtigere, men dyrere, op til $100.

3.

Tilslut USB Wi-Fi-adapteren til forlængelsesarmen med nylonbinder eller en metallås. < /p>

4.

Begræns et USB-kabel til slutningen af ​​USB Wi-Fi-adapteren.

5.

Tilslut USB-kablet til enhver åben USB-port på en computer. Et udvidet USB-kabel kan bruges uden det signalab, der gælder for koaksialkabel.

6.

Følg instruktionerne på skærmen for at oprette Wi-Fi-modtagelsen . Netværksguiden skal finde det trådløse signal.

7.

Placer parabolantenne i en direkte synsvidde (LOS) med kendte offentlige adgangspunkter. Radiobølger er meget retningsbestemt.

Tips og advarsler

  • Nem Wi-Fi Radar er en gratis download, der automatiserer Windows XP og Windows Mobile-forbindelser. Kør det, og det finder automatisk Wi-Fi offentlige adgangspunkter til internettet. Nem Wi-Fi Radar viser Wi-Fi signalstyrke som grønne, gule eller røde prikker. Det virker sammen med Windows XP og Windows Mobile.
  • Nemmelsen af ​​web-aktiverede telefoner og de stigende omkostninger ved teletjenester har øget interesse for gratis Wi-Fi-alternativer. At opbygge en trådløs antenne ud af en parabol er et af de bedste alternativer. Internettet har mange gør-det-selv-antennedesigner gratis, men et af de bedste er omdannelsen af ​​en parabolskive udstyret med en USB-trådløs adapter. Parabolenes paraboliske form giver en stor overflade til at sprænge radiobølgerne til en USB Wi-Fi-transceiver, der ikke taber signalstyrken over kabelafstanden.