Sådan søger du efter baggrunds historie

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Hent de oplysninger, der er nødvendige for søgningen. Det er muligt at bekræfte, at en baggrundssøgning udføres på den rigtige person, hvis det rigtige navn, fødselsdato og adresse (og eventuelle tidligere adresser) er kendt før søgningen. Prøv som minimum at bestemme den tilstand, hvor emnet for en baggrundssøgning befinder sig.

2.

Besøg et internetwebsted, der er specialiseret i baggrundskontrol, som intelius.com, ussearch.com eller peoplerecords.com. Vælg en eller flere websteder og start en forundersøgelse ved at indtaste navnet på den person, der undersøges, sammen med bopælsstaten.

3.

Se på listen over navne, der returneres , og forsøge at isolere den specifikke person, der søges efter. Hvis en eller flere af navnene er opført som levende i den rigtige bopæl og som den korrekte alder, er det navnene der skal fokusere en mere dybtgående søgning på.

4.

Udfør en adressehistorik søgning på navnet på den person, oplysningerne er nødvendige for. En adressehistorik søgning vil koste penge, i modsætning til en indledende søgning, men de oplysninger, der returneres på denne type søgning, vil være langt mere dybtgående. En adressehistoriesøgning vil indeholde den nuværende kendte adresse, tidligere adresser, fødselsdato eller alder, andre navne, herunder pigenavne, navne på mulige naboer, navne på andre personer, der bor på samme adresse som den person, der søges, og de omtrentlige datoer bopæl for hver adresse.

Tips og advarsler

  • Når du gennemfører en kriminel baggrundshistoriesøgning, skal du kontrollere den lokale og statslige lov om kriminel baggrundsundersøgelser. I visse stater skal tilladelse gives af den person, der undersøges, før en søgning kan udføres.
  • Baggrundskontrol kan variere meget afhængigt af de ønskede oplysninger. De mest grundlæggende baggrundskontroller kan udføres gratis via internettet. Baggrundshistoriecheck med mere information er også tilgængelig online; Men disse er normalt ikke gratis.